Juunikuu on üleilmne pride kuu, millega tähistatakse ja austatakse seksuaalvähemuste õiguseid ja võrdsust. Selle puhul kasutavad paljud spordimeeskonnad, meediaettevõtted jt vikerkaarevärve, et oma toetust üles näidata.

Sama tegi ka kaabeltelevisioonikanal Nickelodeon, mille pealt "Käsna-Kalle Kantpüks" juba aastaid jooksnud on. Twitterisse tehtud säutsus kirjutas telekanal, et "tähistab sel kuul ja igal kuul pride-kuud koos LGBTQ+ kogukonna ning nende liitlastega". Säutsu juurde olid lisatud pildid animasarja "Avatar" biseksuaalse tegelase Korra, transsoolise näitleja Michael D. Coheni, kes kaks kümnendit tagasi muutus naisest meheks, ja Käsna-Kalle Kantpüksiga.

Nickelodeon asjaolu täpsemalt ei kommenteerinud, kuid Twitteris algas elav arutelu. Paljude jaoks näitab see kindlalt, et kollane tegelaskuju on homoseksuaalne.

Paistab, et telekanal oli võimalikuks plahvatuseks valmis, sest keeras säutsul kommentaarid välja. Tasub ka märkida, et säutsu juurde oli kirjutatud ka "ning nende liitlased", kelle alla Käsna-Kalle samuti võib kuuluda, vahendab ABC3340.

Kuulujutud selles, et Käsna-Kalle on gei, algasid juba 2002. aastal. Siis väitis sarja loonud, kuid kaks aastat tagasi ALS-i surnud Stephen Hillenburg, et Käsna-Kalle on aseksuaalne. Nagu ka päris käsn on aseksuaalne.