Nii ETV, Kanal 2 kui ka TV3 olid aastavahetuseks kogunud rohkelt naljarakette ja head-paremat, et vaatajaid endile meelitada.

ETV saatis aasta 2012 minema sketšisaadete saatel: "Edekabel 2012", "Rohke Debelaki libauudised" ning loomulikult Sepa-Avandi "Tujurikkuja 5". Ei puudunud ka aastavahetusele omane peomeeleolu - "ETV aastavahetuse pidu" ning laulusaate "Perepidu" erisaade.

Kanal 2 lõbustas rahvast "Reporteri aastavahetusega" ja huumorishow'ga "Heeringas Veenuse õlal". Eetrisse jõudis "Meie aasta Siberis – aastalõpu eri", esilinastus kodumaine komöödialavastus "Tupiktänava mehed", Kristjan Jõekalda ja Teet Margna seiklused saates "Kaks kanget - Eesti tuur 2012" ning enne aastavahetust Kairit Tuhkaneni juhitud "Puhas kuld - Kanal 2 aastavahetused".

TV3 tõi ekraanile aastalõpu-ennustussaate "Mida toob aasta 2013", kutsus taas kokku "Omakohtu" saatejuhid Kirsti Timmeri ja Alari Kivisaare, juhtima TV3 otse Kannu Kõrtsist eetrisse läinud aastavahetusprogrammi "Täitsa lõpp Aastalõpp!!!". Edasi jätkus programm vastlõppenud saatesarja "Eesti otsib superstaari" kaunimate hetkedega ning järtkus Popkooripidu 2012 kontserdisalvestusega.

ANNA TEADA - millise telekanali programm teie peres peale jäi ning milline saade osutus lemmikuks?