BBC kirjutab, et Fred Films ja Powder Keg Pictures omandasid õigused, et teha kapten Tom Moore'i elust film. Projektil veel nime pole, kuid kuulduste kohaselt räägib see perioodist, mil Moore kaotas oma abikaasa Pamela ja ta pidi lastega kokku kolima. Paar oli koos 40 aastat.

Räägitakse ka sellest, kuidas sõjas osalemine tema elu vormis, seda vaatamata pikale võitlusele nahavähiga ning puusaluu murdmisele.

Kui Moore'ilt küsiti, kes võiks teda filmis mängida, siis vastas ta, et ei tunne ühtegi saja-aastast näitlejat. Küll aga pakkus ta välja Michael Caine'i (87) ja Anothony Hopkinsi (82), kes saaksid rolliga suurepäraselt hakkama.

Filmi produtsentideks on James Spring, Nick Moorcroft ja Meg Leonard, kes on üheskoos teinud filmid "Fisherman's Friends" ja "Finding Your Feet".

Kapten Moore jõudis rahateenimise jalutuskäiguga ka Guinnessi rekordite raamatusse. Selle saavutuseni jõudis ta 21. aprillil, kui ta oli läbi portaali JustGiving andmetel kogunud hämmastavad 27 699 581 naela. Rekord muudkui aga kasvab, olles tänase päeva seisuga teeninud 42 miljonit.

Bedfordshire'ist pärit kapten soovis algselt riigi haigekassa jaoks läbi NHS Charities Together kampaania koguda tuhat naela. Tema eesmärgiks oli oma 100. sünnipäevaks sooritada 100 ringi oma koduaias. Mees sai selle eesmärgiga hakkama 16. aprillil.

Aga tema eesmärk sai kiiresti täidetud, kui ta teenis juba esimese 24 tunniga tuhat naela. Pärast seda jätkus annetuste tulemine ja veteran muudkui suurendas oma eesmärki.

Tom Moore murdis rekordi, mis seisis 40 aastat, ning jõudis tänu oma saavutusele ka Guinessi rekordite raamatu järgmise aasta esikaanele. Eelmine rekord kuulus kanadalasele Terry Foxile, kes jooksis kunstjalaga 143 päeva jooksul St Johnist Newfoundlandis Thunder Baysse Ontarios. Terry Fox kogus inflatsiooni arvesse võttes 27 201 900 naela.