"Ma ütlen seda vaid selleks, et ma tahan, et see nii oleks," selgitas ta kiiresti. "See ei ole ametlik teadaanne. Me ootame käsikirja, millega kõik rahul oleksid ja George [Lucasel] on praegu mujal tegemist, aga Steven [Spielberg] ja mina olema valmis."

Loomulikult peab Ford enne lõpetama Steven Soderberghi filmi "Traffic", mille võtted algavad aprillis. Ford mängib narkovaenulikku kohtunikku, kelle oma tütar tarvitab uimasteid.

Lucas valmistab praegu ette "Tähesõdade" järge ning risti vastupidiselt Fordi sõnadele on ka Spielbergil käed-jalad tööd täis. Tema järgmine projekt on "Minority Report" Tom Cruisega. Kuulu järgi valmistub ta ka kinolinale tooma Harry Potteri fantaasiaromaane ning "Geiða memuaare".

Mis "Indy" käsikirja puutub, siis ei ole Fordil vaja muretseda, sest Lucas ütles kahe aasta eest novembris, et käsikiri on võteteks valmis niipea, kui Ford ja Spielberg on.

Neil tasuks kiirustada, kui nad tahavad, et Fordil säiliks veel natukenegi nooruslikkust, mida ta kolmes esimeses filmis õhkas. Näitleja saab juulis nimelt 58-aastaseks.