Kender tegeleb mälumänguga nii, kuis jõuab – aeg-ajalt satub ikka erinevatesse võistkondadesse mängima. Missugune on aga Kenderi nipp, kuidas hoida huvitavaid fakte meeles?

„Tuleb elada võimalikult huvitavat elu ja lugeda võimalikult palju. Näiteks hiljuti panin oma Facebooki konto kinni ja korraga avastasin, et mul on jälle aega lugeda ja inimestega suhelda! Võib-olla see on üks viis,“ arutleb Kender. Mis aga teeb mälumängu IT-guru jaoks põnevaks?

Kenderile meeldib, et küsimuste vastuseid annab tuletada loogiliselt. „Oled mängulaua taga või publikus, ikkagi käib kogu aeg vaimne töö. Ütleksin, et publikus on kohati isegi mõnusam olla, sest seal saab võib-olla natuke pingevabamalt arutleda . Siiski käib aga ka publikus väike võitlus - kes siis jõuab esimesena õige vastuseni,“ avab Kender stuudiomängu tagamaid.

Heiti Kenderil on Hannes Rummu juhitud võistkonnas võimalus võita, sest kahtlemata kuulub see võistkond favoriitide hulka. Üle-eelmisel hooajal krooniti nad turniiri võitjaks. Kuidas sujub aga Rummu, Arko Oleski, Madis Millingu, Marju Kõivupuu, Hannes Palangu ja Heiti Kenderi mäng seekord, seda näeme juba täna kell 21:30 Kanal 2s.

NB! Telemängus on endiselt võimalik osaleda. Mõtle oma küsimus ja saada see kysimus@kanal2.ee või postita küsimus otse Kanal 2 kodulehele www.kanal2.ee.