"Tegemist on pööraseima klipisaatega, mida Eesti telemaastikul kunagi nähtud. Püsige lainel, sest nalja hakkab saama," lubas Kanal 2 enne saadet.

Kuid ainult kuus protsenti lugejatest ütles, et neile noore youtuberi saade täitsa meeldis. 28% tõdes, et pooletunnine show jättis neid täiesti külmaks.

Ka kommenteerijad ei halastanud Hensugustale. "Midagi nii kohutavat pole ammu näinud. Minu puhas isiklik arvamus," kirjutas üks.

Sel nädalal jõudis eetrisse ka blogija Palja Porgandi reisisaade. Mitmed kommenteerijad võrdlesid Hensugusta ja Porgandi seiklusi Itaalias. "Kusjuures jah, see "porgandi saade" oli veel halvem, sest Hensugusta on sõnaosav, arenguvõimeline jne (lihtsalt ta on algaja ja vales saates. Teet Margna oli 20 aastata tagasi umbes samasugune) aga Paljas Porgand.... ülbe, rumal, ennast täis, andetu, mitte mingit tulevikku," arvas üks kommenteerija.

Nii mõnigi pakkus välja, et Kanal 2 peaks aina rohkem internetistaare enda tiiva alla võtma. "Kanal2 vôiks siis juba proovida endist TV3 ilmaneidu HDTanelit," kirjutas üks.