Ehkki praegusel James Bondi kehastajal Daniel Craigil on leping veel kahele Bondi-filmile, on hakatud spekuleerima selle üle, kes võiks olla seismes näitleja, kes legendaarse agent 007 rolli üle võtab. Räägib ju Craig isegi, et peab end juba pisut liiga vanaks, et naistemehest Bondi mängida.

"Skyfalli" väljatuleku meediamullis on taas hakanud keerlema kõmu, et uueks James Bondiks kaalutakse tõepoolest mustanahalist näitlejat, nimeliselt Idris Elbat, kirjutab Screenrant.

Ühe Elba kaasnäitleja Naomi Harrise intervjuu The Huffingtonpostile paljastab, et Elba on käinud kohtumas Bondi-filmide produtsendi Barbara Broccoliga, et arutada võimalust, et temast saab uus 007. Millal täpsemalt, ei ole siiski teada. Võimalik, et kohtumine toimus enne seda, kui Craigi lepingut pikendati.

Seni on 007-t mänginud šotlane, austraallane, inglane, waleslane ja iirlane. Ilmselgelt on rassil oma roll James Bondi imagos, kes on juba üle poole sajandi klassikalise meesiluduse võrdkuju. Küll aga on kaks Bondi, Daniel Craig ja Pierce Brosnan, avaldanud arvamust, et mingil hetkel võiks James Bondi mängida mustanahaline näitleja. Seda ilmselgelt Obama presidendiks saamise mõjutustel.

Mustanahalist Bondi on filmitegijad kaalunud ka varem - kandidaatidena on kaalul olnud Colin Salmon ning Will Smith.

Kui Elbalt aasta tagasi juhuslikult uueks James Bondiks saamise kohta küsiti, vastas mees, et ta ei tahaks hakata "mustaks James Bondiks". "Daniel Craigi ei hüüta sinisilmseks James Bondiks ega Sean Connery't šotlasest James Bondiks," oli mees kahtleval seisukohal.

Kui nahavärv kõrvale jätta, siis on Elba aga täpselt õiges eas, heas füüsilises vormis ning kahtlemata õige profiiliga andekas ja prestiižne näitleja, mängimas legendaarset salaagenti.

Hollywoodi uus kuum staar Idris Elba on tuntuks saanud telekanali HBO sarjas "The Wire" ning BBC sarjas "Luther". Ka on mees teinud suuri rolli kinoekraanil, mängides filmides "Thor" (2011), Ridley Scott’i "Prometheus" (2012) ning Guillermo Del Toro peatselt ilmuvas "Pacific Rimis" (2013). Mees võitis tänavu ka Kuldgloobuse.

Hea lugeja - mis Sina arvad?