Hollywoodi kassahitt «Machete», kus teiste hulgas lööb kaasa Priidu lemmiknäitleja Robert De Niro, on tõepoolest peaaegu üks ühele võtnud üle stseeni Bradi mõne aasta tagusest filmist «Hired Gun», kirjutab Kroonika.

Stseen näitab, kuidas kaubikuga üle piiri smugeldatud mehhiklased, kes ihalevad uut elu ja algust, aetakse pärast piiriületust Ameerika kõrbes autost välja ja käsutatakse jooksu. Ootamatult aga lõbustavad piiriületust korraldanud sellid endid sellega, et avavad jooksvate mehhiklaste pihta tule. Võigas stseen tipneb sülelapsega mehhiklastest noorpaari tapmisega... Julmade jänkide rollis astuvad filmis «Hired Gun» üles Michael Madsen ja Johann Urb, laulja Tarmo Urbi Holly-woodis läbi löönud poeg, «Machete’s» Robert De Niro ja Don Johnson.
 
«Uskumatu! See stseen on täielik koopia!» hurjutab Jürjens, olles nii šokeeritud kui ka meelitatud. «De Niro on alati mu lemmikuid olnud, austan tema tööd väga, aga see, mida nägin, tuli nagu välk selgest taevast.»
 
Tõestuseks stseenide sarnasusest, mille ta võttis oma 2009. aastal esilinastunud «Hired Gun’i» tarvis üles juba mitu aastat enne «Machete» võtteid, lõikas Priit kokku ka klipi, mis levib Youtube’is nime all Machete vs Hired Gun scene.

VAATA VIDEOT: