„Mulle meeldib olla endast targemate inimeste seltskonnas ja selles saates on ühes ruumis koos rohkem ajusid kui mõne partei peakontoris,“ ütleb teleajakirjanik Imre Kaas lahingu eel. „Siin ei ole faktiteadmistega väga palju peale hakata - siin on loogiline tuletamine ja see paneb ajukurdusid pingutama. See ongi see põnevus - kui oleks võimalik panna vererõhumõõtjad mängijatele külge!“ arutleb Kaas.

Ajakirjanik Viktoria Korpan on mängulaua taga teist korda ning peab enda suurimaks trumbiks julgust: „Julgen vahest välja öelda ka jaburaid variante, mis kahjuks ei osutu alati õigeks,“ naerab Korpan. „See on väga vahva ajaveetmisviis! Suurepärane võimalus tulla kokku inimestega, kes on huvitavad ja kellest pead lugu – see on küll üsna stressirikas mäng, aga tõesti väga põnev.“

Tiit Naaritsa võistkond võitis esimesel hooajal „Mis? Kus? Millal?“ turniiri. Meeskonna ridadesse kuulub teiste seas koguni kahel korral turniiri parimaks mängijaks valitud Hugo Tang.

„Mis? Kus? Millal?“ ootab endiselt televaatajate küsimusi. Pane oma küsimus teele meili-aadressile kysimus@kanal2.ee või postiaadressile Maakri 23a Tallinn, 10145 (Kanal 2).

Telemäng „Mis? Kus? Millal?“ neljas lahing on Kanal 2s täna 21:30.