Juba sel neljapäeval linastub TV3 eetris filmi esimene osa ja kell 20.00 saab nautida Kevini seiklusi, mis ehk umbes 330 päevaga ununenud juba on!

Et sinu ootusärevust veelgi kasvatada, meenutame sulle, milliseks noormeheks on Kevinit kehastav Culkin sirgunud ja sedagi, millega ta täna tegeleb.

"Üksinda kodus" staar Macaulay Culkin rääkis hiljuti antud intervjuus, et talle tehti kunagi ka pakkumine mängida "Suure paugu teooria" peategelast, aga ta ütles sellele ära.

Ma ei näinud end televisioonis kohe üldse," ütles mees. "Nad üritasid mind veenda, et ma oleks üks "Suure paugu teooria" peategelastest, aga ma ei mõistnud sarja potentsiaali. Nad kirjeldasid seda justkui "kaks nohikut ning ilus tüdruk elavad koos", ja kõik!" rääkis Culkin.

Olenemata mehe eitavast vastusest, proovisid "Suure paugu teooria" produntsendid Culkinit veenda veel korduvalt, aga meelitatud mees ütles neile ka siis ära ning lisas, et isegi ta mänedžer survestas tal pakkumine vastu võtta.

Kuigi ta teab, et tal oleks nüüdseks sadu miljoneid dollareid, usub Culkin, et talle ei meeldiks see kogemus üldse. Lisaks sellele lausus mees, et näitlemisega ta enam ei tegele ning keskendub rohkem kirjutamisele ja maalimisele.

Culkin on sõnanud ka, et jõulude ajal, mil ta film mitte ainult Eestis, vaid kõikjal maailmas ekraanidel väntab, hoiab ta kauge kaarega avalikkusest eemale: "Kohe kindlasti ei käi ma jõuluhooajal kodust väljas, sest see on "minu hooaeg" ja ma üritan aina vähem ja vähem viibida sellel aastaajal väljas," sõnas Culkin saates.

Näitleja märgib, et mõned fännid tahavad siiani, et ta paneks käed põskedele ja teeks legendaarset karjet filmist. "Ei! Ma olen 37," vastab mees nendele fännidele.

Viimati viskas Culkin "Üksinda kodus" filmi teemal Instagramis nalja, kui muigas, et kui uusversioon tehtaks, oleks ta selline: