Nädalat Malaisias madusid ja kõikvõimalikke putukaid söönud laulja Erich Krieger tõttas kohe haiglasse. Kuigi poolemeetrise roomaja hammustusest on möödas nädal, on jalg ikka veel väga paistes, kirjutab SL Õhtuleht.

Mürgise roomajaga kohtus Krieger Kuala Lumpuri viietärnihotellis. Kui ta püüdis tundmatut elukat linade vahelt peletada, läbistas jalga lõikav valu. Ta sai küll kohe vastumürki, ent jalg läks sellegipoolest paiste. Koheneda tuli Malaisas ka sellega, et hotellitoa seinal ronis hordide kaupa sisalikke, tuli ette ka skorpione.

Madusid oli palju, püütoneid kõik kohad täis. Päike põletas eestlasi mõistagi valusamalt kui kuumusega kohanenuid, paljud said põleta ja läksid kärna.

„Midagi pole teha — džunglis on džungliseadus. Pead ainult enda eest väljas olema,” kirjeldas Krieger läbielatut. „No mõtle, kui sa kolm päeva üldse süüa ei saa! Kaotad mingi mängu ja sa ei saagi süüa,” kirjeldab ta seriaaliosalise argielu. Suurest näljast keetsid ja grillisid võistlejad järvemadusid ning proovisid ka rohutirtse järada. Neelad alla ja tunned, et hüppab kõhus veel tükk aega.”

Krieger harjus viimaks sellegagi, et kaanid kogu aeg ta kehal vonklesid. „Niiskusega tulevad ja hakkavad närima,” rääkis ta. „Öösel on nad su kallal ja imevad, imevad, imevad. Hommikul avastad kehal kümneid auke. Meestele pole see midagi, aga näiteks Läti-Leedu piltilusad endised missid rikkusid jalad eluks ajaks. Kaanihammustuse kohale tekib liiglihaga arm!”

Haiglasse sattus Malaisiast naastes ka Koit Toome. Kroonika andmetel nakatus laulja puukentsefaliiti, aga Toome ise väitis SL Õhtulehele, et see pole tõsi. Haiglasolemist ta tunnistas, aga keeldus selle põhjust avaldamast.