Agent 007 on sarmikas, veetlev, vaoshoitud, peen, osav, julge – ja kõige selle juures veel täiuslik džentelmen. Nii ei saa ööklubis Venus toimuv after party olla mingi suvaline disko, oo ei! Just sellepärast lõi abikäed külge Siidisukk, et korraldada pidu, mis oleks tõesti James Bondi nime vääriline.

Kui sinagi tahad õige Bondi-tüdruk olla, vali hoolikalt, mida selga-jalga paned... Olgu su sukad daamilikult tagasihoidlikud, kavalalt ahvatlevad, romantiliselt pitsilised, lõvitarile omaselt mustrilised, sensuaalselt reljeefsed või sootuks pisikese vimka ja krutskiga - aga ilma ära mõtlegi tulla! Ütle ausalt: millal sa viimati sukki ja sukahoidjat kandsid? Ning kas mäletad veel, kui eriline tunne see oli?

Reedel ootab sind ööklubis Veenus glamuur ja sära. See on pidu, kust ei puudu joogid, mis on shaken, not stirred. Kohal on vaid kõige kaunimad naised, kes on ühtlasi võrgutavad ja ohtlikud, seksikad ja salapärased. Ning sukad on loomulikult kohustuslikud, sest sukapitsi kontrollib õhtu staar James Bond isiklikult ning õiged Bondi-tüdrukud laseb meie kõigi lemmikagent loomulikult tasuta sisse.

Ah et sul polegi sukki? Või suisa silmad jooksevad? Siin tulevad loomulikult appi Siidisukk ja Kingakaubamaja! Rohkem infot leiad Kingakaubamaja blogist või Facebooki lehelt.