Tegemist on tõenäoliselt viimase filmiga, kus esineb Daniel Craig. Filmis osalevad veel Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Lea Seydoux, Rory Kinnear,Ana de Armas, Dali Benssalah, Lashana Lynch ja Billy Magnussen. Pahalast mängib Rami Malek.

See on praegu teada, aga muu paistab lahtine. Metro kirjutab, et filmil pole veel stsenaariumigi, on üldine kuvand, kuidas film võiks kujuneda, aga see on kõik. Väidetavalt on murekohaks Craig ise. Ta on publiku hulgas populaarne ja filmistuudio tahab temaga jätkata, aga ta ise jonnib. Küll ei meeldi talle filmimiskohad, küll näitlejate valik.

Stuudio tahab kiirustada, sest Craigi jaoks tiksub kell halastamatult - ta sai märtsi alguses juba 51-aastaseks, selgelt on ta Bondi kehastamiseks praegugi juba üpris vana. Nelja aasta eest väitis Craig, et tahaks juba üldse elus uue lehekülje keerata ning rolli kellelegi üle anda. Ta viitas, et teeks filmi vaid raha pärast, mitte midagi enamat. Nagu näha, siis pakutud rahanumber oli lepingu sõlmimiseks piisav.

Meedias on spekuleeritud, et järgmiseks Bondiks võiks saada Eddie Redmayne, Idris Elba või Tom Hiddleston.