Nüüd ei valuta enam miski ja kõva trenn jätkub."Tead, mul siin vahepeal läks vigastuse tõttu vorm kehvemaks ja ise põdesin selle pärast kõige rohkem, aga asjata, sest juba paari päevaga oli endine seis taastunud," rõõmustab Jan. Kuid Aleksandra siiski nendib, et pahandas Janiga vigastuste varjamise pärast. "Jan ütles alles kolmapäeval või neljapäeval, et tantsis quickstepi läbi valu," meenutab ta.

Kuna Jan enda sõnul ei tahtnud ega hakka kunagi tahtma teisi enda probleemidega koormata, siis viib ta teema ruttu mujale ja jutustab hoopis, mida on tantsusaates kasulikku juurde õppinud. Ning see loetelu on pikk. "Esiteks olen ma saanud tuttavaks väga paljude inimestega, kellest teatritegemisel võib abi olla. Ning kuna teatrit ja tantsu on alati seostatud, siis oskan nüüd laval äkilisem olla, sest tantsus on nii, et kui veidi hiljaks jääd, siis oledki rongist maas!"

"Seda valmisolekut ja atakivõimsust ma saan nüüd ka teatris rakendada rohkem kui siiamaani,"jätkab ta. "See on umbes sama hea ja kasulik kui minna tai-chi või aikido trenni. Seal on samad liigutused partneri jõu ära kasutamiseks ja liikumise edasiviimiseks, need tulevad kindlasti näitlemisel kasuks," analüüsib ta põhjalikult.

Aleksandra kuulab kõrval ja on väga rõõmus, et sai tuntud näitlejale uusi teadmisi õpetada ning ta kinnitab, et Jan on viimastel nädalatel täiesti teiseks inimeseks saanud. "Kui ta trenni tuli, siis ta oli alguses vaikne, kinnine, tõsine...nüüd on avatum, kuid siiski teleekraaniga võrreldes on ta päris elus täiesti teine inimene," räägib ta.

Vaata Jani ja Aleksandra trennigaleriid!