Viimased neli aastat on spekuleeritud selle üle, kas Jared Leto mängib biograafilises eluloofilmis ekstsentrilist kuulsat kunstnikku Andy Warholi. 48-aastane Leto kinnitas viimaks, et kuulujutud vastavad tõele, avaldades info kunstniku sünnipäeval Instagramis.

"Me igatseme sind ja sinu geniaalsust," kirjutas Leto 1987. aastal surnud kunstniku piltide juurde.

"Jah, see on tõsi, ma mängin Andy Warholi eesootavas filmis. Ma olen põnevil ja võimaluse eest tänulik," lisas Leto ja soovis kunstnikule palju õnne.

Andy Warhol

Kuigi seda ei ole veel kinnitatud, siis tõenäoliselt on tegu sama projektiga, millega Jared Letot soestati juba 2016. aastal.

Film põhineb Victor Bockrise 1989. aasta raamatul "Warhol: The Biography". Jared Letole ja produtsent Michael De Lucale kuuluvad raamatu filmiks tegemise õigused.

Filmiga "Wolf of Wall Street" Oscarile kandideerinud stsenarist Terence Winter peaks ka Warholi eluloofilmi stsenaariumi kirjutama.

Andy Warhol suri 1987. aastal 58-aasta vanusena, kui sapipõie operatsioonist taastudes tekkisid tal südamerütmihäired. Warhol lükkas kroonilise sapipõie probleemi ravimist edasi, kuna kartis haiglaid ja arste. Pärast mehe surma kaebas kunstniku pere haigla ebapiisava hoole eest kohtusse. Pere ja haigla jõudsid kohtuvälisele kokkuleppele, kus haigla maksis perele avaldamata summa.