2010. aastast eetris olnud "Elavad surnud", aga ei kao täielikult, sest Norman Reedus ja Melissa McBride, kes mängivad Daryl Dixoni ja Carol Peletieri, saavad kõrvalsarjad. Mõlemad sarjad on juba töös ning esilinastuvad 2023. aastal, vahendas BBC.

Stsenarist ja produtsent Scott M. Gimple sõnas: "Selge on see, et sari rääkis elavatest, selle tegi kirglik meeskond, mis koosnes stsenaristidest ja produtsentidest ja teistest, tuues ellu Robert Kirkmani geniaalse koomiksitesarja ja mida toetavad maailma parimad fännid. See on suur finaal, mis viib meid uutele jahimaadele. Evolutsioon on meie ees. "Elavad surnud" on elus."

Maailmalõpujärgne draama on inspireerinud juba kaks kõrvalsaadet - "Fear The Walking Dead" ning Chris Hardwicki "Talking Dead", mis on eetris pärast sarja uut episoodi, koos külaliste ja stuudiopublikuga.

Lisaks esilinastub uuel kuul ka "The Walking Dead: World Beyond" ning töös on ka uus sari "Tales of the Walking Dead".

Originaalsarja peaosas oli briti näitleja Andrew Lincoln, kes mängis endist politseinikku Rick Grimesi, ning mis tegi esimestel aastatel mitmeid kaabeltelevisiooni rekordeid. Andrew Lincoln lahkus sarjast pärast üheksandat hooaega.

Eile avaldas Kim Kardashian enda Twitteris, et uuel aastal tuleb eetrisse tema pere tõsielusaate "Keeping up with the Kardashian" viimane hooaeg.