36-aastane Virginia avaldas uudise reedel oma Twitteris, öeldes veel ka, et filmis teevad kaasa ka teised Epsteini väidetavad ohvrid, kirjutas MSN.

"Netflixi meeskond oli minu ja mu abikaasa vastu hämmastavad. Nad tahavad rääkida maailma tõtt sellest, mis suletud uste taga tegelikult toimus," kirjutas naine.

Virgina Roberts

Fotol Virgina Roberts

"Ma loodan, et sõnum jõuab nendele, kes tunnevad, et neil pole häält ja et see annaks neile hääle. Ma loodan, et sõnum on piisavalt selge kõigile neile, kes arvavad, et raha võrdub õiglusetus. Mõelge uuesti."

Netflix kirjutas oma Twitteris, et film saab pealkirjaks "Jeffrey Epstein: Filthy Rich" ning on aasta lõpus saadaval kõikidele oma 170 miljonile tellijale.

Filmi süžee kohaselt paljastub seal lugu, mis räägib lõputust manipuleerimisest ja seksiärist. Epsteini ohvrid on filmi põhilised häälekandjad, rääkides oma jubedatest kogemustest ja pakkudes inspiratsiooni teistele samas olukorras olevatele naistele.

Virgina Roberts on varasemalt väitnud, et oli prints Andrew'ga vahekorras kolmel korral. Üks kord Londonis, kui ta oli 17, üks kord New Yorgis ja kolmas kord Epsteini erasaarel Kariibidel. Yorki hertsog on kõik need väited tagasi lükanud.