Kui koroonaviiruses tingitud olukord pihta hakkas, siis ei osanud keegi arvata, et sellest võiks välja kasvada midagi niivõrd suurejoonelist ja siiralt head nagu "Some Good News". John Krasinski saate idee oli lihtne - pakkuda raskel ajal inimestele kerget meelelahutust. Ja sellega sai ta ka hakkama.

Aga pärast seda, kui tuli uudis, et Krasinski otsustas saate maha müüa ViacomCBS korporatsioonile, langes näitleja suure kriitikalaviini alla. Teda süüdistati enda mahamüümises ja oma fännibaasi hülgamises.

John Krasinski selgitas "Kontori" kaasnäitleja Rainn Wilsoni Instagram Live saates, et algusest peale oli tegu lühiajalise projektiga, kirjutab CNN.

"See oli üks neid asju, mida ma plaanisingi vaid karantiini ajal kaheksa tükki teha, sest mul on mitmed asjad, mida ma pean peagi uuesti tegema hakkama, nt "Jack Ryan" ja muud asjad," selgitas ta.

"Peale selle, kirjutamine, juhendamine, produtseerimine, kõike see, seda koos vaid paari sõbraga teha oli liiga palju. Varasemate kohustuste tõttu ei olnud see jätkusuutlik," lisas Krasinski.

Selle tõttu oligi Krasinskil kaks varianti: kas saade ära lõpetada või see maha müüa ja lasta kellelgi teisel sellega edasi tegeleda.

Kuigi Krasinski ei hakka edaspidi enam saadet regulaarselt juhtima, siis ta on sellega ikka seotud. Ta aitab saatetegijaid nii nagu saab ja kui tekib võimalus, juhib ka mõnda episoodi.