33-aastase näitleja karjäär võib Hollywoodis läbi olla, kuna filmistuudiod ei soovi teda palgata. Lisaks võib ta ilma jääda ka "Aquaman 2" rollist ning juttude kohaselt paneb Warner Bros. filmistuudio ta "musta nimekirja."

Põhjuseks abielu Johnny Deppiga. Või täpsemalt, lahutus ja sellele järgnenud.

Amber Heard ja Johnny Depp abiellusid 2015. aasta. Natuke aega hiljem hakkasid levima kuuldused nagu oleks Depp naise peal vägivalda kasutanud. 2016. aastal ilmusid ka esimesed pildimaterjalid sellest, kuidas Heardil on silm sinine. Näitlejanna ütles läbi esindajate, et Johnny Depp kasutas tema peal vägivalda.

Deppi jaoks tegi asja hullemaks see, et 2016. aastal algasid mitmed liikumised nagu #MeToo ja #BelieveAllWomen. Liikumiste eesmärk oli üllas - lõpetada naiste vastane vägivald ja ahistamine. Aga kõik meedias läbi käinud juhtumid viisid lõpuks sinna, et naisi usuti ilma tõenditeta ja ainuüksi süüdistused mõjusid meeste karjääridele laastavalt.

Nii läks ka Johnny Deppiga, kes kaotas mitmeid suuri rolle. Umbes sellele ajale jääb ka jutt, kus "Kariibimere piraatide" tegijad ütlesid, et Jack Sparrowt mänginud Johnny Depp uues järjefilmis kaasa ei tee.

Paar lahutas 2017. aastal.

Johnny Depp ei andnud alla. Ta ei oleks pidanud seda ka tegema, sest tema versioon sündmustest on täiesti teistsugune, kui see millega Amber Heard avalikuks tuli. Näitleja kaebas endise abikaasa laimu eest kohtusse ja nõuab temalt 52 miljonit dollarit valuraha. Laimu levitamise eest on esitatud süüdistus ka Briti väljaandele The Sun.

Foto: Scanpix

Depp tegi diili Daily Mail UKga, nõustudes läbi nende avaldama terve hulga karjääri lõpetavaid helifaile, kus Amber Heard mitte ainult ei tunnista, et lõi meest, aga ka avalikult mõnitab ja solvab teda.

Need failid näitavad, et Amber Heard oli see, kes kaasa peal vägivalda kasutas.

Pärast nende avalikuks tulemist on alustatud mitmeid petitsioone, kus nõutakse Heardi eemaldamist filmidest. Üks nendest on DC Comicsi ja Warner Brosi koostöös valmiv "Aquaman 2", kus ta mängib Mera tegelaskuju. Teises petitsioonis nõutakse tema vallandamist L’Oreal Paris eeskõneleja rollist.

Amber Heard püüdis kohtus peatada Johnny Deppi nõude tema vastu, aga see lükati tagasi. Ja nüüd on naise karjäär kui doominokivid kokku kukkumas.

Hollywoodi tagatubades räägitakse, et Amber Heard ongi superkangelase filmi juurest eemaldatud ja Warner Bros on ta "musta nimekirja" lisanud, keeldudes teda teadmata ajani palkamast, kirjutab Republic World.

L’Oreal Paris on tugeva pinge all naine tema eeskõneleja kohustustest vabastamise osas, aga kosmeetikafirma esindajad ei ole olukorda siiamaani veel kommenteerinud.

Kuigi Amber Heardi "Aquaman 2" vallandamise kohta pole ametlikku teadaannet veel tehtud, siis tõsiasi, et kohus lükkas ta kaasuse Johnny Deppi vastu ümber, näitab, et Deppil on tugevad asitõendid eksabikaasa vastu. Filmistuudiod hoiavad lõppliku otsuse tulemiseni Amber Heardist kui pidalitõbisest eemale.