Näiteks meenutab Andrews šokeerivat stseeni "Helisevast muusikast", kus ta filmis mängivate lastega sõidab paadiga ning ootamatult kukuvad pisikesed näitlejad vette. Näitlejatar ei teadnud stseeni alguses, et Gretlit mänginud pisike Kym ei osanud veel ujuda.

"Režissööri assistent hakkas järsku mulle kalda pealt viibutama meeleheitlikult ja hüüdis, et kõige väiksem ei oska ujuda," meenutab Andrews, kes ei suutnud oma kõrvu uskuda.

Kuid see ei takistanud filmimeeskonda tegemast sama stseeni veel korra, kuid siis kõikus paat nii palju, et Andrews kukkus ka ise paadi pealt maha. Kym oli kukkunud vette täpselt teisel pool paati ning näitlejatar tunnistab, et ta pole kunagi nii kiiresti ujunud.

"Ma nägin, et vesi viis vaese lapse kaugemale ja ta läks vee alla vähemalt kahel korral. Meeskonnaliikmed hüppasid ka vette, et teda päästa," meenutab ta Austrias toimunud filmimist raamatus. Pärast seda stseeni viidi kogu "Heliseva muusika" salvestamine tagasi Hollywoodi, kus salvestati ülejäänud linateos stuudiotes.