Alates 5. juunist hakkab Sony Entertainment Television telekanalil jooksma Kiirabihaigla 4. hooaeg. Kaasahaarav draama portreteerib traumaosakonna arstide ning personali pühendumust ja kirge Chicago ülikoolihaiglas. Algaval hooajal püüab Mark (Anthony Edwards) üle saada peksmise ohvriks sattumisest ja sellega seotud emotsionaalsetest haavadest. Doug (George Clooney) ja Carol (Julianna Magulies) jätkavad aga oma varjatud armusuhet. Kiirabihaiglat saab näha teisipäevast reedeni algusega kell 16.20.

13. juunist saab nautida Californicationi 2. hooaega. Kui seksi- ja narkosõltuvus võtavad kirjanik Hank Moody (David Duchovny) elu üle võimust, läheb mehe elu täielikult käest ära. Kõige selle kõrval kasvatab ta tütart ja püüab tagasi võita oma eluarmastust. Californicationile saab kaasa elada esmaspäevast neljapäevani algusega kell 23.30.

23. juunist on televaatajate ees taas tuntud arvutinohiku Chucki 1. hooaeg. Laupäeviti ja pühapäeviti algusega kell 18.25 saab näha, mis juhtub, kui Chucki (Zachary Levi) pähe laetakse terve riiklike saladuste andmebaas. Õige pea värvatakse Chuck kogenud CIA agendi John Casey poolt, et noormees hakkaks koos oma uue partneri Sarah’ga spiooniks. Sarah on ühtlasi ka Chucki esimene pruut üle kümne aasta. Chuck elab pöörast ja seiklusterohket kaksikelu, olles samal ajal nii arvutitehnik kui NSA salaagent.