Eestis on sadu lapsi ja peresid, kes peavad haiguse tõttu veetma oma päevi haiglaseinte vahel. Vahel piisab ühest toredast päevast või kohtumisest, et rasketesse hetkedesse päikest tuua. Viiendat aastat eetrisse jõudev Kanal 2 heategevusliku saate „Jõulusoojuse“ keskmes on Eesti perede liigutavad lood ja väikeste inimeste suured unistused. Koos saatekülaliste ja televaatajatega aidatakse nendel unistustel täituda. „Tahame tuua rõõmu haigete laste päeva, kes peavad nii palju aega veetma haiglates süstalde, kanüülide ja tilgutite keskel,“ ütleb saatejuht-toimetaja Liina Randpere, kes juhib saadet koos Roald Johannsoniga.

Jõuluhõngulises stuudios jagavad oma mõtteid lõppeva aasta kohta armastatud Eesti artistid ja head inimesed. Oma unistustest ja mõtetest heategevuse teemal räägib Sihtasutuse Minu Unistuste Päeva patroon, kahe lapse ema ja laulja Lenna Kuurmaa. Heategevusega on seotud ka Karl-Erik Taukar ja Getter Jaani, kes saates koos duetti laulavad. Jõulumeeleolu toovad saatesse veel armastatud lauljad Ivo Linna ja Anne Veski, näitleja Üllar Saaremäe, laulja Jaagup Kreem jpt.

Helistades annetusnumbritele on võimalik anda oma panus Sihtasutusele Minu Unistuste Päev. „Jõulusoojuse“ annetusnumbrid on: 9007015 – 5 eurot; 9007016 – 10 eurot; 9007017 – 50 eurot.

„Jõulusoojus“ on Kanal 2 eetris 24. detsembril kell 19:00. Saate kordust näeb Kanal 2s reedel, 25. detsembril kell 9:10 ja Kanal 11s laupäeval, 26. detsembril kell 19:30. Annetustelefonid jäävad avatuks 31. detsembrini (k.a.).