“Laula mu laulu” ülipopulaarsed analoogid on juba vallutanud Skandinaavia ja Hollandi ning see saateformaat jätkab oma võidukäiku üle terve Euroopa.

Seitse armastatud ja kuulsat eesti lauljat kolivad nädalaks ajaks ühe katuse alla – romantilisse villasse, eemale linnakärast ja argi-askeldustest. Nende seas on nooremaid ja eakamaid, mehi ja naisi. Samuti esindavad nad väga erinevaid muusikažanre rokist estraadini ja popist folgini. Nad kõik on oma ala tipus ja nende hitte oskab iga eestlane nö. unepealt kaasa laulda.

Saate meespere moodustavad Tanel Padar, Jaan Pehk, Hardi Volmer ja Genka. Lisaks neile osalevad saatesarjas tuntud ja armastatud naislauljad, kelle nimed selguvad juba järgmisel nädalal.

Igas saates on keegi neist õhtu peremees või perenaine ja ülejäänud seitse esitavad sellel õhtul oma versioone tema kõige populaarsematest lauludest. See ei ole mitte originaali matkimine, vaid igaüks paneb sinna oma isikupära, stiili ja tunnetuse. Selle tulemusel kõlavad need armastatud laulud hämmastavalt värskelt ja üllatavalt. Seltskonda saadab Eesti parimatest muusikutest koosnev bänd, kes suudab kaasa tulla ka kõige ootamatumate versioonide ja arranžeeringutega.

Saate atmosfäär on mõnusalt kodusoe ja sõbralik. Kuivõrd need seitse staari elavad võtteperioodi ajal reaalselt ühes majas, siis saavad nad omavahel hästi tuttavaks ja avanevad nii üksteisele kui ka televaatajatele hoopis uue nurga alt – seda nii muusikute kui ka lihtsalt inimestena. Lisaks koos musitseerimisele näeme neid ka ühiselt aega veetmas.

Mõnus koosviibimine Eesti parimate lauljate ja armastatumate hittide seltsis ehk “Laula mu laulu” jõuab Kanal 2 ekraanile alates 20. märtsist, neljapäeviti kell 20:30.