Nimelt oli eilse saate "Tantsud tähtedega" saatejuhil Kaisa Ojal käes on paber, kus Dave Bentoni nime taga oli number 6 (millel ring ümber), Ženja Fokini nime taga aga number 7. See tekitas küsimuse, miks saatest lahkus Dave, kui Ženja nime taga oli viimane number?

Susan ütleb, et saatejuhtide kätte jõuab paber, kus on juhuslikus järjestuses reastatud saatest edasipääsenud tantsupaarid.

"Tegemist ei ole mingi paremusjärjestuse ega edetabeliga. Saate jooksul tekib kaks võrdse tähtsusega  pingerida, žürii ja publiku oma, mille liitmisel selguvad saate tulemused. Lähtuvalt saate formaadi omaniku BBC kehtestatud reeglitest koondtabeli paremusjärjestust ei avalikustata, välja öeldakse ainult kaks kokkuvõttes kõige vähem punkte saanud paari. Fotol oleval paberil ei tähenda numbrid paaride ees seega saate pingerida vaid tegu on pelgalt paaride nimetamise järjekorraga."  

Lilleväli kirjutab, et tantsusaade on hea taimelava vandenõuteooriatele. "Neist levinuim on muidugi see, et tegemist on suurejoonelise kokkumänguga ja et kuskil salapärastes tagatubades on saate tulemused juba ette ära otsustatud."

"Eilse saate ajal pildistati saatejuhi käes olevat paberit, kus olid kirjas kuus edasipääsejat ja üks väljalangeja, antud juhul siis Dave Benton. Sellel, pärast telefonihääletuse lõppu saatejuhtide kätte jõudnud paberil oli iga tantupaari taha kirjutatud üks number ja vandenõuteoreetikud eeldasid, et see tähistas antud saate paremusjärjestust," selgitab Lilleväli.

Ta ütleb, et kuivõrd Bentoni taha oli kirjutatud 6 ja Fokini taha 7, siis tehti siit kiire järeldus, et tegelikult pidanuks saatest lahkuma Fokin.

"Paraku ei tähistanud need numbrid mingit edetabelit ega paremusjärjestust. Kui saate lõplikud tulemused on selgunud, siis nimetavad saatejuhid SUVALISES JÄRJESTUSES tantsupaarid, kes pääsevad žürii ja telefonihääletuse kokkuvõttes edasi järgmisesse saatesse. Ehk siis sellel kurikuulsal paberil oligi lihtsalt tantsupaaride nimetamise järjekord, mida Kaisa Oja ja Mart Sander kordamööda ette lugesid. Seesama juhuslikus järjestus nimetamine kehtib ka kahe viimase paari kohta, kes saavad kokkuvõttes teistest vähem punkte ja kellest üks, kõige väiksema punktitulemusega osaleja, peab saatest lahkuma."