Jim Ashilevi peaks saatesse tooma noorusliku vaimu, mille kaudu otsitakse teed nende inimesteni, kes parasjagu kultuuris ilma teevad.

Jimi huvitab kontakt inimesega taieste taga, just nii, nagu ta omas hetkes tegelikult mõtleb ja tunneb. Kõik olulised inimesed, kelle loomingus on väge ja sõnal kaalu, jõuavad oma lugudega igal nädalal “OP!i” vaatajani. “OP!” mitte ainult ei vahenda kultuuri, vaid kultuur ka sünnib siin. Esimene võimalus uut “OP!-i” ETV-s näha, on 7. septembril kell 21.40.

Eelmise saatejuhi fännidel ei tasu siiski pikalt nukrutseda, sest tark ja muhe Sinijärv ei kao ekraanilt.

Kui ETVs on “OP!”, siis “Jüri Üdi klubi” jõuab eetrisse ETV2s novembrist, esmaspäeva õhtuti 45-minutilise vestlussaatena.
Uut saadet teeb Karl-Martin Sinijärv koos Jürgen Roostega. Ja muidugi on jutusalongis külalised – kirjanikud, kunstnikud, arhitektid, heliloojad, filmimehed.

Vesteldakse ajatutel kultuuriteemadel ja igas saates minnakse ühe keskse teemaga võimalikult süvitsi. Ning et Jüri Üdi - Juhan Viiding armastas muusikat, on muusikudki selles saates osalised. Talle oli omane ka üllatuslikkus – sedagi tasub uuelt kultuurisaatelt oodata.