Näitleja võttis vastu kardinaalse otsuse, et kuidagi lahendada oma eksabikaasa Demi Moore´i tüli nende ühiste lastega: 23-aastase Rumeri, 20-aastase Scouti ja 18-aastase Tallulah´ga. Bruce võttis tütarde käest ära pangakaardid ja blokeeris need, jättes nad ilma elatusvahenditest. Lisaks lubas Bruce nendega mitte suhelda, kuni nad oma emaga ära ei lepi.

„Bruce vihastas kohutavalt oma tütarde peale. Ta lihtsalt ei suuda mõista, kuidas tema tütred nii ärahellitatud jõmpsikad on. Veel enam, ta ei mõista, kuidas nad nii ülbelt käituvad oma armastatud ema Demiga“, räägib peretuttav.

Demi Moore´i ja Bruce Willise tütred on keeldunud emaga suhtlemisest pärast skandaali, mis lahvatas pärast Demi ja 34-aastase Ashton Kutcheri lahkuminekut. Armastav ema Demi saadab oma tütardele pidevalt e-maile ning helistab neile, et tüdrukud talle andestaksid. Tüdrukud aga on nii ärritunud, et üritasid isegi juristi abiga katkestada suhted tüütu emaga, kuid lõpuks ikka mõtlesid ümber ja võtsid kohtust oma hagi tagasi. Emaga suhteid taastama nad siiski ei kiirusta.

Üks peretuttav paljastab, et Demi saab informatsiooni ja uudiseid oma tütarde tegevuse kohta ainult ühistelt tuttavatelt või Bruce Willise käest, kellega tütred on siiski olnud pidevas kontaktis. Bruce ise aga on väsinud sellest olukorrast, ning ta ei kavatse tüdrukute pangaarveid avada enne, kui nad emaga ära ei lepi ja tema juurde tagasi ei koli.

Eriti veel praeguses olukorras, kus Ashton Kutcheril ja Demil on alanud uus elu. Ashton käib kohtingutel filmi “Must luik“ kaunitari Mila Kunisega, aga Demi Moore´i nähti hiljuti 37-aastase Uus-Meremaa näitleja Martin Hendersoni seltsis.