Dani Dyer, kes eelmisel aastal koos Jack Finchamiga saate võitis, avaldab, et villa elanikel on saladusi, millega nad korraldajate seatud reegleid rikuvad, vahendab Mirror.

Selgub, et saates osalejatel on keelatud suhkrurikaste ning gaseeritud jookide tarbimine, mistõttu isutab neid vaid suur McDonald'si eine. Sinna juurde käib muidugi alati ka korralik kogus mullitavaid karastusjooke.

"Meid ei ole kordagi söömas näha, aga me tellisime mõned korrad sinna McDonald'sit. Ja kui sulle ei lubata gaseeritud jooge, siis eine Coca-Colaga on... oh jumal!"

Lisaks söögile ja mullitavatele jookidele on piirangud peal ka lubataval alkoholi kogusel. Dyer avaldab, et kõigil osalejatel on lubatud maksimaalselt kaks klaasi päevas. "Sa tohid otseses mõttes võtta kaks kaasi ja siis kas kaks klaasi õlut või kaks klaasi veini."

Samas tunnistab naine, et sellised piirangud on kasulikud. Kuigi alguses prooviti korraldajaid ümber rääkida, siis väärikuse mõttes ei ole rohkem juua vaja. "Kujutle, et oled iga päev pohmakas, sa ei saa midagi tehtud ja ei käitu nagu sa ise. Ilmselgelt nad tahavad, et me otsuseid kaine peaga langetaks."