Viimased kaks nädalat on toimunud võtted Tallinna Linnahallis, kus õnnelikud tavainimesed said viibida samas ruumis mitme maailmaklassi staariga. "Tenetis" teevad kaasa Robert Pattinson, John David Washington, Jefferson Hall, Michael Caine ja paljud teised.

"Washingtoni näitlemisoskusi nägi ilma suurema vaevata ja ta isegi viskas publikuga nalja, mis aitas kindlasti päeva ja meeletut istumist veidi leevendada. Kuid näha oli ka Robert Pattinsoni. Seda siiski ainult hetkeks - isegi kui ta seisis päris keset saali, sulandus ta sinna nii hästi, et enamus publikust isegi ei märganud teda," kirjeldas võttepäeva taustanäitleja.

Kuid siiski ei tohi ükski nii-öelda lihtsurelik Hollywoodi staaride poole joosta. Nimelt on kõigile kehtestatud reegel, et näitlejatega ei tohi rääkida ja neist tuleb hoida mitme meetri kaugusele, isegi kui nemad sinu suunas kõnnivad. "Esimesel võttepäeval tundis üks taustanäitleja Hollywoodi kuulsuse ära ja tormas ka kohe ligi, kiljus ja küsis autogrammi," kirjeldas juhtunut üks statist. Selline käitumine võib võtteplatsil lõppeda aga suisa väljaviskamisega.