Fännid võivad mäletada näitlejannat Emma Fuhrmanni hittfilmist kui Scott Langi tütre vanemat versiooni. Kes ei ole filmi aga veel näinud siis ära järgmist lauset loe! Pärast seda kui Thanos oli pool Universumi populatsioonist maatasa teinud, ilmus kvantmaailmast aga Paul Ruddi karakter, et leida oma tütar. Tütar oli aga vahepeal viis aastat vananenud, arvates, et tema isa on surnud.

Fuhrmanni roll filmis oli väga keeruline ja juba pinnapealne kirjeldus oleks võinud mõlema filmi "Infinity War" ja "Endgame" saladuses hoitud süžee paljastada. Marvel Studios võttis seepärast ka igasuguseid teabe lekkeid võtete aja väga tõsiselt. Näitlejanna rääkis Comicbook.com'le, et ühel päeval tuli tema juurde Marvel Studios julgeoleku juht, pärast seda, kui naine postitas enda meelest süütu pildi oma sotsiaalmeediasse.

"Ma olin just jõudnud Atlantasse võtetele, kui ma nägin imeilusat päikeseloojangut," rääkis Fuhrmann intervjuus. "Ma tegin päikeseloojangust pilti ja postitasin selle Instagrammi asukohamärgistusega Atlanta, Georgia. Järgmisel päeval tuli minu treilerisse turvajuht ja rääkis mulle, et ma tohi selliseid asju postitada. Ma ütlesin talle, et ma ei kavatsenud "Endgame" võtetest midagi mainida. Ta vastas: "Ei, me saame aru, sa ei ole esimene inimene, kellega me oleme täna sellest pidanud rääkima aga meilt on terve päev üritatud välja uurida, et kus me filmi lindistame"".

Kuigi ta sattus postituse pärast pahandusse, selgitas ta veel, et see hetk oli tema jaoks tegelikult põnev. Ta mõistis kui kõrge profiiliga projektist ta osa saab võtta. "Vau, see on päris," kirjeldas ta oma tundeid. "See ei oleks enam tõelisemaks saanud minna, ma tõesti enne ei mõistnud kui suur Marvel on ja kui suur mõju sellel on."

Näitlejanna on eelnevalt mänginud filmides "Blended" koos Adam Sandleriga, "The magic of Belle Isle" Morgan Freemaniga ja "Lost in the sun" Josh Duhameliga.