Nagu elu näitab, siis on ilmatüdrukuks olemine väga heaks hüppeluaks milleg
i suurema juurde. On neid, kes on pärast kogemust teleekraanil saanud piisavalt julgust, et proovida elu välismaal, ent neidki, kes on leidnud enda tee mujal, ent juba teatava tuntusepagasiga. Igal juhul on kõigi nende viie naise ühine joon julgus ja ambitsioonikus.

Vaata, kes on need viis edukat naist, kelle tähelend algas just päikesest ja äikest rääkides.

Grete Klein

Praegu näitleja ja lauljana tuntud Grete Klein sai tuntuks just Kanal 2 saate "Reporter" ilmateadustajana.

Ilmatüdrukuks sai Klein tänu oma koerale, kelle Klein muusikavideo võtetele viis, sest just Ansambli Bad Orange muusikavideo võetel uuris solist Kalmer Neidla, mida ta ilmatüdruku ametist arvaks. “Pabistasin enne esimest proovi ikka palju,” on Klein meenutanud kümme aastat tagasi teleajakirjas Nädal.

Kairit Tuhkanen

Kairit Tuhkanen, hiljem tuntud kui laulja ja telesaatejuht, tegi oma debüüdi just "Repoteris" Nikina. Tema esimesele loole “Sa oled see kes jääb”, millest sai 2007. aasta üks suurimaid kodumaiseid hitte, järgnes veel kuumem “Äike päike”, mis krooniti aasta hiljem auhinnagalal Kuldne Plaat 2008 aasta albumiks.

Praegu tegutseb Tuhkanen jumestajana.

Marvi Vallaste

Taustalauljana paljude tuntud eesti lauljate ja ansamblitega koostööd teinud Marvi Vallaste esines teleekraanil juba 2008. aastal.

"Reporteri" ilmauudiseid juhatanud Marvi Vallaste pani aga vahetult enne 2009. aasta suvel ilmatüdruku ameti maha, et uute väljakutsete juurde edasi liikuda.

Liis Lass

Ettevõtja ja modell Liis Lass täitis 2005. aastal "Reporteris" mitmeid rolle. Lisaks ilmatüdruku kohustustele edastas Lass ka horoskoopi.

Foto: Kaader videost

Madli Vilsar

Veel enne Londonisse kolimist väisas ka endine miss Madli Vilsar teleekraani ilmatüdrukuna.

Eestist lahkumise kohta ütles Vilsar Reporterile: "Ma lihtsalt tundsin, et ma sooviksin natuke rohkem karjäärile keskenduda ja just nimelt sellele, mida ma olen õppinud ülikoolis. Selline väga põnev võimalus avanes just Londonis ja ma mõtlesin miks mitte, mida mul kaotada on?" Londonis töötab Vilsar rahvusvahelises Eesti idufirmas.

Foto: Kaader videost