Kui troonipärija külastas filmivõtteid paar nädalat tagasi kohtus ta seal ka tuntud James Bondi staari Daniel Graigiga ning printsilt küsiti, kas ta sooviks ka rolli filmis.

70-aastane Charles käiks oma ema jalajälgedes, kui ta rolli vastu võtaks. 93-aastane kuninganna mängis pearolli Danny Boyle'i austuseks 2012. aasta Londoni Olümpiamängude avatseremoonia jaoks valminud filmis.

Printsid William ja Harry on samuti näitlejatena karjääri katsetanud, kui nad mängisid stormtroopereid filmis "Star Wars: The Last Jedi" 2017. aastal. Filmis printse siiski näha ei olnud - nad olid liiga pikad ja lõigati lõplikest kaadritest välja.

Allikas rääkis Fox News'ile: Prints Charles on kõige britiliku kehastus ja sobiks rolli James Bondi filmis ideaalselt, Bondi fännidele meeldiks see väga. Me arutasime seda varianti, kui ta prints külastas võtteid paar nädalat tagasi. Nüüd ta mõtleb sellele. Produtsendid tahavad teda lausa meeleheitlikult filmi kaasata."

Filmivõtetel on siiamaani palju tagasilööke olnud - väike plahvatus, mis lõhkus osa helilava katusest tekitas väiksemaid vigastusi ka meeskonnaliikmele; võtted nihkusid edasi, kui 51-aastane Daniel Craig vigastas mais oma pahkluud ja vajas lausa operatsiooni ja ka esialgne filmirežisöör Danny Boyle loobus filmi tegemisest ning tema asemele tuli Cary Fukunaga.

Ka prints Charles on sündmustest teadlik ning küsis naljatledes: "Teil ei ole ju rohkem asju siin viimasel ajal õhku lennanud?"

Arvatakse, et kui prints Charles rolli siiski vastu ei peaks võtma, on järgmisena sihikul printsid William ja Harry.