42-aastane Taivo Kuusik on edukas ettevõtja ja ettevõtluskonsultant, kes kuulub viie firma juhatusse. Tema peamine ettevõte tegeleb tootmisettevõtetele ärikonsultatsioonide andmise, ettevõtetele Euroopa Liidu rahastuse leidmise, ettevõtete välisturgudele minemise jms. "Temaga on alati lõbus ja saab nalja. Tema hobideks on fotograafia, tantsimine, ettevõtjate arendamine ja "naistele luuletamine". Luulevormis oli ka tema saatesse tulemise kaaskiri. Taivo on pärit Raplamaalt, Vigala vallast. Elu ja äri on ta viinud rohkem Tartusse ja Tallinnasse, kuid ta jätkuvalt tegev ka Vigalas, kus asub üks tema kodudest. Taivo osaleb aktiivselt kodukoha arendamises ja kuulub Vigala vallavolikogu kooseisu. Äriliste eesmärkide kõrval pöörab viimasel ajal tähelepanu tervisele, alustas trenne ja eesmärk on -12kg," seisab mehe tutvustuses.

Taivo otsib 22-32 aastast, sileda sääre ja seksika rinnaga naist, kes on edukas ja pigem kõrge enesehinnanguga. "Naist, kes teab oma väärtust. Naine peab olema lõbus ja positiivse ellusuhtumisega. Suitsetamine ei sobi," paneb ettevõtja oma kriteeriumid kindlalt paika.

"Helen Kõpp on ilus, seksikas ja tark. Kõige rohkem iseloomustab teda see, et ta on aus, otsekohene ja siiras – enamjaolt ütleb välja mis talle meeldib ja mida ta tunneb. Sellest tulenevalt ei talu ta valetamist, küll aga hindab ausust ja sõbralikkust. Vaatamata noorusele on Helenil suhteid olnud omajagu, sealhulgas kolm tõsisemat ja pikemat, kuid sobivat kaaslast ei ole ta siiani leidnud. Ta ise arvab, et põhjuseks on see, et õiged mehed ei julge temaga suhtlema hakata, sest ta on ilus ja tark ning seetõttu peetakse teda ka uhkeks ja ülbeks. Helen õpib Tartu Ülikoolis geenitehnoloogiat aga unistab hoopis arstielukutsest." kirjeldab TV3 Helenit, kes on armastust otsinud tulutult nii tutvussaitidelt, pimekohtingutelt kui telesaatest.

Kuna Helen on loomult pigem tagasihoidlik, siis võiks seda olla ka tema poolt otsitav mees. Igaõhtune pidutsemine ei ole neiu sõnul nii oluline kui hingeline lähedus. "Ta peaks olema vaimselt Heleniga võrdväärne ehk suutma temaga rääkida ja teda mõistma. Peaks suutma kaasa rääkida ka arutlevatel ja filosoofilistel teemadel. Keskkool peab kindlasti olema läbitud, kasuks tuleks ülikooliharidus või selle omandamine. Mees peab olema aus. Mehele võiks meeldida loomad, eriti hobused, sest Helenil on hobune, kellega ta Tartus pidevalt treenib. Teine suurem hobi on postitants. Helenil ei meeldi liigne alkoholitarbimine," kirjeldab tõseielustaar oma unelmate kaaslast.