Kersna selgitas, et kindlasti ei nimetaks teisi sarnase sisuga telesaateid "odavaks koopiaks" ning õigupoolest on neil väga erinevad vaatajad. "Nad on teistsugused. Neid teevad teistsugused inimesed, kes mõtlevad teistmoodi ja teistsugusele publikule, mis on minu arust väga tore ja rikastab meie telepilti. Suurepärane, et Mihkel ei pea tegema selliseid lugusid, nagu teeb "Kuuuurija", nagu mina ei pidanud omal ajal tegema selliseid lugusid, nagu Võsapets tegi," arvas telemees. "Mina ei ole küll kellegi vastu kade, et ta tuleb nüüd minu mänguväljakule. Tehke!"

Kersna selgitas, et edu saladus, mis "Pealtnägijat" juba 20 aastat saadab, peitub viisis, kuidas lugusid käsitletakse. ""Pealtnägijat" väga paljudest teistest eristab see, et ta ei kraabi nagu pealispinna peal, ta üritab minna sisse ja sügavuti."

Katrin Lust leiab, et sellised kommentaarid oleks võinud olemata olla. "Kuuuurija" saatejuht kirjutas sotsiaalmeediasse, et tegelikult ei tee kommentaarid halba üldse mitte talle, vaid ta vaatajale. "Ma teen lihtsalt oma tööd nagu oskan ja et kokkuvõttes ei mõnita kõik need ideaalsed ajakirjanikud, kes minu teemal sõna võtavad mitte niivõrd mind, vaid tegelikult suruvad nad minu vaatajat nõrgemaks, halvemaks, lollimaks... sildistavad, suruvad mingisse teise madalamasse kasti ja kokkuvõttes mõnitavad nad inimesi koos oma suurte muredega, millega nad minu juurde tulevad."

Lust pidas asjakohaseks ka ära märkida, et just seda sama "Pealtnägijat" tehakse ERR'is tegelikult ka tema rahaga. "Tuletan meelde, et ERRi Pealtnägijat tehakse ka minu raha eest- ka mina olen maksumaksja!"