Augustikuus Tallina ja Tartu Kaubamajast ostetud „Kättemaksukontori“ erimeenete müügitulust laekus kokku 8776 eurot. Raha läheb Pelgulinna Sünnitusmaja beebidele hingamisaparaadi soetamiseks.

„Oleme väga tänulikud projekti eestvedajatele ja seriaali fännidele, sest ühe heategevusfondi ja Pelgulinna Sünnitusmaja jaoks on 8776 eurot väga suur summa ning selle kogumine ei ole tegelikult üldse nii lihtne. On suur õnn olla seotud selliste toredate ettevõtete ja ettevõtmistega, kes aitavad nii võimsalt neid, kes seda vajavad ehk antud juhul pisikesi beebisid, kel on elu alguse juures tuge vaja,“ märkis Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfondi tegevjuht Eeva Kauba.

Toetusest oli liigutatud ka Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfondi patroon Laine Randjärv: „Ma tänan südamest TV3 meeskonda, „Kättemaksukontori“ näitlejaid ning Tallinna ja Tartu Kaubamaja selle suurepäraselt õnnestunud heategevusprojekti korraldamise eest, mille tulemusena saab soetada aparaadi, mis aitab väikestel patsientidel terveks saada.“

„See ilus ettevõtmine näitas, et kõik, mis sünnib armastusest ja saab sellest puudutatud, õnnestub, muutes nii meid kui ka maailma paremaks. Suur tänu kõigile, kes kaasa lõid!“ tänas heategevuskampaania eestvedaja ja TV3 avalike suhete juht Annely Adermann.