Saoirse Ronan oli peale stsenaariumi läbilugemist üllatunud sellest, et kui aktuaalne ja huviäratav võib olla üks ulmeline seikluslugu. Kohe asus Saoirse ka lugema Stephenie Meyeri raamatut "Keha" ning oli meeldivalt üllatunud: “See sarnanes väga menuka raamatuga "Videvik". Nii mahuka raamatu lugemine võib esmapilgul tunduda vaevalisena, kuid selle kaasahaarav ja intrigeeriv sisu ei lase sel juhtuda”.

Noor näitleja kinnitab, et film "Keha" sarnaneb väga raamatule. “Erinevalt teistest režissööridest on Andrew Niccol andnud peaaegu autentselt edasi originaalteose sisu. Ta on oskuslikult 600 lehekülge raamatuteksti teisaldanud filmistsenaariumi 120-le leheküljele. Pealegi on selle žanri filmid režissööri leivanumbriks, mistõttu on selle teose ekraniseering tõeliselt jalustrabav”.

Filmis “Keha” mängib Saoirse Ronan üheaegselt nii inimest kui tulnukat. Filmi tegevustik toimub tulevikus, kus inimkond vallutatakse võõra nähtamatu liigi poolt, kellel puudub füüsiline keha. Need võõrad hinged võtavad üle inimeste kehad ja kustutavad nende mälu. Peategelane Melanie Stryder on tugeva tahtejõuga neiu, kes peab hoolitsema iseenda ja noorema venna eest. Melanie keha vallutab hing nimega Rändaja. Selle asemel, et oma meeltest lahti öelda, keeldub Melanie alla andmast ning täidab Rändaja mõtted kujutluspiltidega oma armastatust Jaredist. Melanie on valmis riskima kõigega, et päästa oma väljavalitu ja tõestada, et armastus ületab kõik raskused.

Saoirse Ronanini sõnul oli tal raske ette kujutada, mismoodi tunneb ennast Melanie, kes on kaotanud kõik, millest hoolis. “Kuid vahest oli mul kahju ka Rändajast, kel puudus oma keha, kuid kes võitles visalt takistustega, mida Melanie kujutlusvõime ta teele seadis. Minu jaoks oli kõige keerulisem mängida usutavalt kaht täiesti vastuolulist tegelaskuju,” rääkis Saoirse.

Linalugu kustumatutest tunnetest ja võitmatust armastusest esilinastub Eestis 5. aprillil.