Kirss ütles teleajakirjale "Nädal", et igas asjas peab olema pulm ja matus. "Meil on kaks matust. Kui suured ja mismoodi need täpselt toimuvad, näeb sarjas," jääb produtsent salapäraseks.

Uus hooaeg toob ekraanile ka uusi tegelasi. Mängu tulevad Posti tädi (Liina Orlova) ja täditütar (Kairit Tuhkanen). "Täditütar pole Postiga (Ivo Uukkivi) veresugulane, sest tegu pole päris tädiga, vaid naisega, kes kasvatas Posti pärast tema vanemate surma. Post lihtsalt kutsub teda nii," selgitab Toomas Kirss. "Ma ei välista, et noorte vahel tekib romantikaliin."

Politseiosakonda tuleb tööle uus arvutitüdruk Raks, keda kehastab Vilma Luik.

Värske hooaja huviorbiidis on rohkem ka Mardi tegemised. "Esimest korda näeme, milline on tema korter. See ongi selline mardilik poissmehekorter," kergitab Kirss saladuseloori. Uus elamispind on ka Postil.

Kui kevadel tuksus Kõsta (Mait Malmsteni) süda psühholoog Mustale (Merle Jääger), siis uutes jagudes seda sisuliini enam pole. "Stsenarist nägi seda suhet teistmoodi, kui see välja mängiti, ja ta ei osanud seda edasi kirjutada," põhjendab Kirss. "Praegu Kõstal normaalne pereelu puudub, sest majas puudub naine. Loodan, et ehk see haldjas ükskord tuleb. Ühe mehe kõrval võiks ju naine olla."