Kertu räägib ajakirjas Cosmopolitan, et vahel on tal tulnud sekkuda: "Sest kõik see, mida me täna loome või meist luuakse, jääb virtuaalkeskkonda alles. Fakt on seegi, et seda teha võib igaüks ja tulemus on kättesaadav kõigile."

"Mõni kuu tagasi rääkis sõber, et oli külastanud upload.ee veebilehte, kus igaüks saab pilte üles laadida ja töödelda. Sõber märkis, et seal olevat ka minust ebatavalisi fotosid. Lehekülge sirvides sattusingi enda piltide peale - ja mitte tavaliste, vaid alastipiltide otsa, mille saamisloost mul polnud aimugi," meenutab Jukkum šokeeriva avastust.

"Oskuslik fotošoppaja oli minu näole lisanudalasti keha ja tõepoolest, mina ise sain aru, et pea ja keha ei kuulu päriselt kokku, kuid keegi teine ei oska sellel ilmselt vahet teha - kes meist ikka suudab järge pidada, millised tegelased on Playboys ja mujal end paljaks koorinud."

Kertu ütleb, et leheküljel oli sadu rõvedaid pornograafilisi pilte nii tuntud kui tundmatutest naistest.

Endast alastipildid leidnud Kertu nendib, et tal pole aimugi, kui paljud inimesed seda "loomingut" on näinud. Ta ei tea, kas tema sõbrad, tööandja või näiteks vanaema satuvad kord nende peale.

"Kuid lõppude lõpuks ei saa ma vastutada selle eest, mida ma ise teinud ei ole. Minu jaoks on oluline, et hoolimata lugematutest pakkumistest pole ma kunagi pildistamise eesmärgil end paljaks koorinud ka taolisi originaalfotosid pole tegelikult olemas,"