HENRI, 20-aastane, fotograaf (näitleja: Marko Leht)
Heleni ja Hannese poeg, kellel on laps suhtest Lenkaga, kellega nad on lahus ega suhtle. Tal on palju juhusuhteid (sh modellidega, kellega ta tööalaselt kokku puutub). Pärast keskkooli lõppu otsustas Henri mitte minna ülikooli ja hakkas fotograafina tööle fotostuudios, mille oli oma rahadega Lenkale teinud. Väldib mõtlemist tulevikule või tõsisematele teemadele. Elupõletamisest ja töötegemisest ülejääva aja veedab korvpalli mängides.

EEVA, 22-aastane koduperenaine (näitleja: Liina Vahter)
Silmatorkavalt kena ja hoolitsetud välimusega noor naine, kelle hobideks on käsitöö ja kodukujundus ning sport. Pärast keskkooli loobus ülikooli minemast ja abiellus jõuka mehega - Meelisega. Unistused idüllilisest perest asendusid aga ruttu vägivaldse kodueluga. Eeval on raskesti haige ema, kelle haiglaarved Eeva mees kinni maksab. Seetõttu on Eeval tunne, et ta on oma mehe ees võlglane. Eeva isa lasi jalga, kui Eeva oli 6aastane.

MEELIS, 33-aastane, transiidi-ja kinnisvaraärimees (näitleja: Tanel Jonas)
Eeva abikaasa, kel on oma äride tõttu valgustkartvad sidemed nii allilma kui poliitikutega. Isiklikes suhetes on mees kontrolliv ja agressiivne, äärmiselt armukade. Väga heas füüsilises vormis, sest käib poksitrennis. Meelis on vastuoluline isiksus, kes hindab kõrgelt lojaalsust ja tervislikke eluviise, kuid samal ajal ei ütle ära võõrastele naistele ega kokaiinile.

FÄNNI , 53-aastane, endine nõukaaegne tippmodell ning naisteajakirja “Juno” peatoimetaja (näitleja: Liina Tennosaar)
Fänni on süüdimatu, plikalik ja avatud ning äärmiselt kirglik oma ettevõtmistes. Armastab intriige ega karda konflikte. Julgeb võtta elus suuri riske. Ta on harjunud tähelepanu ja glamuuriga. See väljendub ka tema riietumisstiilis ja ellusuhtumises.

ANGELIKA, 27- aastane jurist (näitleja: Kaili Viidas)
Angelika on väga kena välimusega ja enesekindel. Kui ta midagi tahab, siis ei vali ta vahendeid selle saamiseks. Armastab kvaliteetset punast veini ja kalleid rõivaid ning teeb aktiivselt trenni. Angelika on kaasaegne iseseisev naine. Elab koos oma parima sõbra mehega ning käib kohut, et sõbrannalt laps endale saada. Ise pole ta võimeline lapsi saama ja seetõttu tunneb end ebatäiusliku naisena. Kolleegid ja lähedased peavad teda tugevaks, asjalikuks ja iseseisvaks, aga tal on ka varjatud pool - ta kaldub maniakaalsusesse ja kui miski ähvardab tema soove ja unistusi, siis ei vali ta vahendeid.

JOHANNA, 16-aastane 10. klassi õpilane (näitleja: Jaune Kimmel)
Johanna elab Uusperede majasKirjutab luuletusi ja peab päevikut. Käib poole kohaga baaris tööl, sest perekond maal ei suuda teda toetada. Parimaks sõbraks Mariliis. Elab Uusperede majas, aga nüüd on seal lisaks temale ainult Henri, kelles Johanna erilist tuge ei leia. Lisaks Hendrile võetakse majja ka uus üüriline - Eeva -, mis ainult suurendab Johanna üksindusetunnet. Nutab siiani taga Eduardi, kes aasta aega tagasi lihtsalt silmapiirilt kadus. Tihti tunneb, et peab klassis oma tõelise mina alla suruma, et populaarsem olla. Unistab stabiilsest, turvalisest perest, aga on sunnitud liiga noorelt iseseisvat elu elama.

MARILIIS, 16-aastane 10. Klassi õpilane, Johanna parim sõbranna (näitleja: Henessi Shmidth)
EDUARD , 23-aastane andekas häkker, Johanna austaja (näitleja: Ott Kartau)
IVO, 16-aastane; Johanna ja Mariliisi klassivend, boheemlaslik muusik (näitleja: Henri Kuus)
IIRIS, 16-aastane; Johanna ja Mariliisi klassiõde (näitleja: Greta-Liisa Grünberg)
BETTI , 20-aastane. Õpib ülikoolis ajakirjandust ja töötab “Junos” poole kohaga toimetajana (näitleja: Marta Laan)
RAUL, 27-aastane. Töötab autotöökojas. Endine Afghanistani-sõdur (näitleja: Kristjan Sarv)
ANNI, 20-aastane. Betti parim sõbranna (näitleja: Agnes Aaliste)
TÕNIS, 39-aastane ajalooõpetaja ja klassijuhataja (näitleja: Janek Vadi)
UURIJA - 27aastane. Kohusetundlik ja ausameelne. Töötab Eeva abikaasa Meelise kahtlaste afääride kallal. (näitleja: Nikolai Betsler)


KÕRVALTEGELASED:
HANNES - pereisa ja ärimees, kes on kolinud oma naise ja lapsega elama Karuneeme, kus tegeleb sadamaarendusega. (näitleja: Martin Veinmann)
HELEN - pärast mitmeid abielukriise on lõpuks kolinud koos oma abikaasaga Karuneeme; käib tihti linnas, kuna juhib siin edukat moefirmat.( näitleja: Kleer Maibaum)
ANNA - Fänni tütar, võitleb oma lapse hooldusõiguste eest; istus poolteist aastat vangis; tema parim sõbranna ja mees reetsid ta. (näitleja: Kati Ong)
MARKO - Anna abikaasa, puidutsehhi juhataja. (näitleja: Mihkel Kabel)
JOONAS - Anna ja Marko laps, kelle pärast käiakse kohut. (näitleja: Aleksander Supin)
KRISTO - Mariliisi ja Johanna klassivend ja sõber, nende usaldusisik, keda tüdrukud enam päris tõsiselt võtta ei suuda. (näitleja: Rene Tammleht)
TOM - Uusperede pikaaegne peresõber ja Hannese äripartner (näitleja: Andres Raag)
ANNIKA - Uusperede pikaaegne peresõber ja Heleni südamesõbranna (näitleja: Tiina Tauraite)
MARTIINA - Rauli kunagine tüdruksõber, kellega tal on laps; tahab suhet Rauliga taastada (näitleja: Mairi Jõgi)
Lisakas teevad kaasa ka Tiit Sukk, Liina Vahtrik Jüri Aarma, Guido Kangur, Kersti Kresimann jpt)