Metro kirjutab, et suurlinnas Hongkongis läks ühe kino ees suisa kakluseks. Üks mees väljus kinost ja rääkis kaaslastele agaralt filmi sisust ja lõplikust kulminatsioonist. Vastu tuli seltskond, kes alles läks kinno - nad kuulsid seda ja vihastasid. Situatsioon päädis sellega, et jutukal kinosõbral löödi nina veriseks ja ta vajas meedikute abi.

Agressiivsetele filmifännidele peaks muidugi ka soovitama, et hoidku ka internetist eemale. Praeguseks on üleval väga palju artikleid ja postitusi, kus sisust otseselt juttu. Film aga on muidugi populaarne üle maailma. Hetkel on see ka Eestis kõige vaadatum film.

Lühidalt ka sisust (spoileriteta): Universum on varemeis, sest Thanos (Josh Brolin) tegi täpselt seda, mida lubas, pühkides ühe sõrmenipsuga minema poole kõigist elusolenditest. Kapten Ameerika (Chris Evans), Raudmees (Robert Downey Jr.), Must Lesk (Scarlett Johansson), Thor ja teised allesjäänud Tasujad koondavad oma read, et pöörata tagasi Thanose poolt tehtu ning taastada kord universumis.