Nüüd pöördub De Niro oma leivanumbri juurde tagasi ning mängib režissöör Luc Bessoni ning produtsent Martin Scorsese uues mustas maffiakomöödias “Perekond” (“The Family”), mis Eesti kinodesse jõuab juba 20. septembril.

Robert De Niro pole mitte ainult filminäitleja, vaid ka režissöör ning produtsent. Ta on võitnud palju nimekaid auhindu, sealhulgas parima näitleja “Oscari” filmiga “Raevunud härg” (“Raging Bull”) ja parima kõrvalosatäitja “Oscari” noore Vito Corleone rolli eest filmis “Ristiisa 2”.

Filmis “Perekond” mängib ta Manzoni perekonna pead Giovannit, kes saadetakse koos oma perega tunnistajakaitseprogrammi käigus Prantsusmaale. Idüllilise väikeküla elanikud pole aga ammugi valmis selle jaoks, mis neid ees ootab – kuna vanadest harjumustest on raske loobuda, toob Manzoni perekond linnakese vaiksesse igapäevaellu röövimised, süütamised, peksmised ja valetamise. See asjaolu muudab Manzonisid kaitsva FBI agendi Stansfieldi (Tommy Lee Jones) elu raskeks, sest sellise eluviisi juures on perel raske märkamatuks jääda.
Filmis mängib Robert De Niro naist Michelle Pfeiffer, kes oma intervjuus USA Today-le rääkis, et ootab ärevusega oma uut filmi kinolegendiga: “Ma ei tahtnud sellest rollist kuidagi loobuda. Selles filmis on Robert De Niro samaaegselt nii naljakas, kui ka hirmuäratav.”

Legendaarse näitleja Robert De Niro uus lustakas maffiakomöödia “Perekond” esilinastub 20. septembril.