Külma sõja kõrgpunktis ehk 1960ndate alguses toimuv “Koodnimi U.N.C.L.E.” keskendub CIA agent Solole (Henry Cavill, “Terasmees”) ja KGB agent Kuryakinile (Armie Hammer, “Sotsiaalvõrgustik”).

Agendid on sunnitud oma ammuse vaenu unustama ja asuma ühisele missioonile, et peatada salapärane rahvusvaheline kuritegelik organisatsioon, mis on otsustanud habrast võimude tasakaalu maailmas tuumarelvade ja tehnoloogia kiire leviku abil destabiliseerida. Paari ainus juhtlõng on haihtunud Saksa teadlase tütar, kelle isa on kuritegelikule organisatsioonile ligipääsu võtmeisik, nii et nad peavad ajaga võidu jooksma, et mees üles leida ja hoida ära ülemaailmne katastroof.

Teistes osades on Alicia Vikander (“Anna Karenina”), Elizabeth Debicki (“Suur Gatsby”), Jared Harris (“Sherlock Holmes: Varjude mäng”) ja Hugh Grant Waverly rollis.

Stsenaariumi kirjutasid Guy Ritchie ja Lionel Wigram, kelle viimane ühisprojekt oli kaks hittfilmi kuulsa detektiivi Sherlock Holmesi elust.

Publik loosib 10x2 pääset selle filmi vabalt valitud seansile reedel Solaris Kinos. Võitjad loositakse kolmapäeva, 19. augusti pärastlõunal ning võitjatega võetakse isiklikult ühendust.