Peeter (Levi Miller) on üleannetu 12-aastane poiss, kes on parandamatult mässumeelne, kuid trööstitus Londoni orbudekodus, kus ta on kogu elu elanud, ei peeta selliseid omadusi sugugi hinnas. Ühel imelisel ööl haaratakse Peeter orbudekodust kaasa ja lennutatakse fantastilisse piraate, sõdalasi ja haldjaid täis maailma nimega Eikunagimaa.

Seal satub ta imelistesse seiklustesse ning võitleb elu ja surma peale, püüdes samal ajal leida vastust saladusele, miks ema ta nii kaua aega tagasi orbudekodusse jättis ja milline on tema õige koht sellel imelisel maal. Koos sõdalase Tiigerliilia (Rooney Mara) ja uue sõbra James Konkskäega (Garrett Hedlund) peab Peeter alistama armutu mereröövli Musthabeme (Hugh Jackman), et päästa Eikunagimaa ja leida oma tõeline saatus - saada kangelaseks, keda tuntakse igavesti kui Peeter Paani.

Publik loosib 10x2 pääset selle filmi vabalt valitud seansile sel reedel, 9. oktoobril Solaris Kinos. Loosis osalemiseks tuleb vastata õigesti allolevale küsimusele. Võitjad loositakse neljapäeva, 8. oktoobri pärastlõunal ning võitjatega võetakse isiklikult ühendust.