Carl Casper on andekas kokk, kes peab restorani omaniku (Dustin Hoffman) käsul valmistama tavalisi roogi, kuigi ta tahaks hoopis katsetada. Kui mõjuvõimas kriitik teeb restorani ettearvatava menüü maha, tabab tunnustatud kokka närvivapustus, ja ta saab valel hetkel teada, kui palju kahju võivad Twitter ja nutitelefonide kaamerad kellegi karjäärile teha.

Lahutatud isa vallandatakse ning teda ei taheta kuhugi tööle võtta. Ta endine naine kutsub ta endaga Miamisse kaasa, et mees aitaks kasvatada nende poega Percyt.

Kokk avastab, et sotsiaalmeedia võib teha sama palju head kui halba, kui ta tutvub Miamis uuesti kohaliku kultuuriga ja otsustab hakata toiduautost võileibu müüma. Ta hakkab üles vuntsima kehvas seisus toiduautot (kingitus ta endise naise uuelt abikaasalt, keda kehastab Robert Downey Jr) ning see annab ideaalse võimaluse õppida uuesti tundma oma poega. 10-aastane Percy kasutab isa kurikuulsat Twitteri kontot, kui nad on lõpuks valmis soovijatele võileibu müüma. Peagi asuvad isa ja poeg vahvale autoreisile ning võtavad kaasa isa sõbra (John Leguizamo), et koduteel sõita läbi New Orleansist ja Austinist.

Publik loosib 10x2 piletit selle filmi vabalt valitud seansile reedeks Solaris Kinos. Et osaleda, vasta küsimusele ja sisesta oma andmed, sest juba neljapäeva pärastlõunal teavitame võitjaid isiklikult!