Walesi printsess Diana oli üks maailma tuntumaid ja stiilsemaid naisi, kellel ei olnud avalikkuse tähelepanu eest pääsu. Film "Diana" näitab publikule, millised olid kaks viimast aastat printsessi (kahekordne Oscari-kandidaat Naomi Watts) elus. Diana ootamatu surma 16. aastapäevaks valminud filmis uurib tunnustatud lavastaja Oliver Hirschbiegel (Oscarile kandideerinud "Allakäik") naise salajast suhet Pakistanist pärit südamekirurgi Hasnat Khaniga (Naveen Andrews, "Teadmata kadunud", "Inglise patsient") ja näitab tähtsat perioodi printsessi elus sootuks uues valguses.

Lugu põhineb Kate Snelli raamatul, mille tarvis vesteldi põhjalikult Diana lähedaste sõprade ja usaldusisikutega. Tulemuseks on pilguheit keerukasse ja muutlikku aega perioodil 1995 -1997, kui prints Charlesi endisest abikaasast sai pärast lahutust ülemaailmne heategija, kes püüdis tuntuse eest kõrvale hoida ja iseseisvaks naiseks saada.

Kui soovid osaleda piletiloosis ja seda filmi näha, vasta ühele küsimusele ning sisesta oma andmed. Publik loosib 10x2 võitjat neljapäeval ning nendega võetakse isiklikult ühendust.


Loosiõnne peale lootma ei taha jääda? Osta siis pilet Solaris Kino kodulehelt!