Henri ja Lenka külastasid fotonäitust, kus olid üleval pildid Karuneemest. Henri andis sellest teada ka Hannesele, kes esialgu ei tahtnud näitust vaatama minna, kuid lõpuks mõtles siiski ümber ja tegi seal olulise avastuse.

Hannes oli veendunud, et Rasmus on seotud Pauli tulistamisega. Hannes oli ka mures perekonna ja Heleni pärast, kes peavad Rasmusega sama katuse all elama. Tõestusmaterjalide puudumise tõttu ei saanud ta aga midagi teha. Hannes otsustas pärast näituse külsatamist uurida, kuidas kotkapesa ikkagi tema krundile Saaremaal sattus. Hannes sai kinnitust, et Rasmus on seotud Karuneemega, kuid Helenit tal veenda ei õnnestunud. Hannes sõitis tagasi Karuneeme lootuses leida veel tõendeid.

Marina tuli välja ideega, et Heleni firma peaks korraldama moesõu. Helen oli selle vastu, aga pärast seda, kui Dora Marina mahitusel töölt lahkuda ähvardas, oli sunnitud Marinale järele andma. Sääsk üritas alustada karjääri baarimuusikuna.

Helen sai teada, et Lenka ootab Henrilt last ja oli šokis. Hannes võttis uudist märksa rahulikumalt. Betti kohtus Rauliga, kelle Lenka oli kodust välja visanud. See vihastas Bettit veelgi.

Liis leidis Pauli - kes on endiselt koomas - kirja, kus ta ütles, et nad peavad rääkima Cristyst. Liis üritas välja uurida, mida Paul Cristyst talle rääkida tahtis.

Johanna oli masenduses, et vanemad tema käekäigu vastu huvi ei tunne isegi pärast majas toimunud tulistamist. Helen otsustas, et peab ise Johanna eest hoolt kandma.

Rasmus ja Aleksander üritasid oma jälgi varjata, et Pauli tulistamist ei saaks nendega seostada.

Maria otsis üles Annika, sest kodus olid lood jälle halvasti. Hannes lubas tal ajutiselt enda juurde jääda.

Kas Rasmus ja Aleksander pääsevad? Millist tõestusmaterjali leiab Hannes Karuneemest? Kas Helen suudab leppida sellega, et Henri saab isaks? Milliseks kujuneb Marina suurejooneline moesõu? Kas Paul ärkab koomast? Mis saab Raulist ja Bettist?