Esmaspäeviti kell 20 telekanalis TV3 eetrisse jõudva “Kaks kanget Sovetistanis” ja kell 21 tele-eetris esilinastuva “Lõksu” värsked osad jõuavad reklaamivabalt voogedastusteenusesse TVPlay Premium juba sama päeva hommikul.

Krimisari “Lõks” on põnev ja musta huumoriga vürtsitatud lugu politsei mõrvarühmast, mis seisab iga nädal silmitsi lahendamatuna näiva kuriteoga ning peab tabama konfiskeeritud narkoraha jahtivad ekspolitseinikud. Alex (Pääru Oja) arvab, et politseiosakonna valemängijate paljastamisega on tema ülesanne mõrvarühmas täidetud, kuid osakonna uus juht Leevike (Peeter Oja) on teisel arvamusel. Alexi uueks ülesandeks saab välja mõelda, kuidas endistest politseinikest rahavargad Krüger (Tambet Tuisk) ja Alliksoo (Mart Nurk) kinni võtta.

„Kaks Kanget Sovetistanis“ on legendaarse teleduo Teet Margna ja Kristjan Jõekalda uus reisiseiklus, mis viib seekord Kesk-Aasia riikidesse – Kasahstani, Kõrgõstani, Tadžikistani ja Usbekistani – mis kunagisel nõuka-ajal olid sunnitult ENSV saatusekaaslased.

Lisaks uutele osadele on TVPlay Premiumis olemas “Lõksu” esimene hooaeg.