"Sõitsime tänu "Kodumängule" läbi terve Eestimaa ja kohtusime toredate inimestega, kellest paljude vana kodutehnika sai uue vastu vahetatud – muidugi juhul, kui neil oli õnne küsimustele õigesti vastata. Need, kes eksisid, jäid paraku ilma sellestki, mis neil oli," selgitas saatejuht Indrek Vaheoja, kes on hästi tuntud Winny Puhhi lauljana. "Kodumängu" produtsendi Margus Siku kinnitusel on Vaheoja ka suurepärane saatejuht, kelle hea huumor ja improviseerimisvõime väärivad au ja kiitust: "Indrek näitab end mitmekülgse inimesena, saate juhtimise kõrval ta tantsib, laulab ja koguni voolib." Just esimese saate võtetel savist voolitud kujukest esitles Vaheoja täna ka rahvale. „Kuna olen ise mao aastal sündinud, tegin kobra," kirjeldas ta unikaalses stiilis loodud taiest.

Pühapäevases "Kodumängu" avasaates näeb peresid, kes on valmis riskima väga erineva kodutehnika nimel, näiteks on mängus külmkapp, arvuti, fotoaparaat, veekeetja jms. Lisaks saavad vaatajad osa mälumängust otse tänavasaginas, kus saatejuhi küsimustele vastavad juhuslikud inimesed, kes kohapeal isiklikke asju panti panevad. Sportlandi kinkekaardi võitmiseks lähevad tagatiseks koguni ühe noorhärra püksid!

"Saade tuleb hoogne ja meeleolukas ning meil on hea meel, et saime omalt poolt kodutehnikaga toetades inimesi rõõmustada," märkis Euronics Baltic jaekaubandusdirektor Veiko Poolgas.

"Kodumäng" alustab TV3s pühapäeval, 1. septembril kell 19.30.