"Inglite aeg" kogus sel aastal 301 165 eurot, mis läheb jagamisele viie saates osalenud abivajaja vahel.

Abivajajateks olid haruldase geenirikkega 10-aastane Kaspar, seljaajukasvajaga 4-aastane Johannes, 12-aastane lihashaigusega Krislin, 3-aastane haruldase geenirikkega Kea ja tulekahjus maja kaotanud Taivo pere.

Läbi esimese jõulupüha sai ETV vahendusel kaasa elada ja kaasa mõtelda "Jõulutunneli" tänavusele üleskutsele toetada haruldasi haigusi põdevate laste ravi. Annetustelefonidele helistades on praeguseks kogunenud 294 935 eurot, annetusnumbrid jäävad avatuks 30. detsembri südaööni.

Raskustes perekondade heaks annetusi koguv "Kodutunne" sai abivajajate toetuseks enda erisaatega 260 000 eurot, lõplik summa selgub produtsent Kristi Nilovi sõnul jaanuaris.

"Kodutunne tänab kõiki, kes hoolivad ja aitavad! Samuti on mul isiklikult suur tänutunne nii "Inglite aja", "Jôulusoojuse" kui "Jõulutunneli" pärast - on tore teadmine, et inimene siiski haarab telefoni ja otsustab aidata. Paljud mõtlevad, et mis see minu 5 eurot loeb, aga see tõesti loeb! Aitäh kõikidele ning vägevat aastavahetust!" sõnas Nilov Kroonikale.

Kokku on telekanalite heategevusprogrammid tänaseks kogunud pea 860 000 eurot, mis on igati märkimisväärne summa.