Rahvusvahelisel filmifestivalil auhindu võitnud Malek võttis filmi endise režissööri teemadel sõna ja avaldas oma negatiivse kogemuse tagamaid, vahendab Hollywood Reporter.

Näitleja ütles, et kõigil on õigus oma hääleks ja kõik, kes tahavad Singeriga toimunust rääkida, omavad selleks täielikku õigust: "Ma tunnen kaasa kõigile, kes midagi sellist on pidanud läbi elama, nagu ma kuulnud olen." Ta lisas, et see on kohutav ja kindlasti tähelepanu vääriv olukord ja ta tunneb ennast seetõttu vägagi halvasti.

Enda kogemusest Singeriga rääkis Malek kui äärmiselt ebameeldivast: "Minu puhul koos Bryaniga, see ei olnud meeldiv, üldse mitte. See on ka kõik, mida ma selle kohta praegu öelda saan." Lohutuseks lisas ta, et Singer on oma karistuse saanud: "Kui keegi otsib sellises olukorras lohutust, siis Bryan vallandati. Ma ei usu, et seda keegi ette teadis, aga see oli kindlasti vajalik ja nii see läks."

Singer vallandati enne filmi valmimist ja tema asemele astus Dexter Fletcher. Singer jäi siiski vastutavaks režissööriks.