“Tegemist on naabrimees Lembitu lapselastega, kes on mõnda aega Soomes elanud ja nüüd vanaisa majja kolivad. Arvestades, et jutt käib siiski kangekaelse ja ülimalt põhimõttekindla Lembitu järeltulijatest, võib öelda, et geenid mängivad oma osa ja tüdrukute käitumine on kohati ikka suht kummaline,” lausus sarja stsenarist Kerttu Rakke.

Rakke sõnul püüab Lembitu (Guido Kangur) kaasa Veronika (Kersti Kreismann) tüdrukuid perepoeg Henrile (Henri Tamm) sõbraks sobitada, mis tekitab omakorda nii koomilisi kui pingelisi olukordi.

15-aastase Kaisa rolli asub Ursula Ratasepp, 10-aastast Maarjat kehastab Grete Konksi. Ursula Ratasepp õpib EMA Kõrgemas Lavakunstikoolis, Grete Konksi Tallinna 21. Koolis.

Uuel hooajal jätkub sarja tegevus pärast nn ajanihet ehk kaks ja pool aastat hiljem. Muudatusi toimub nii osaliste koosseisus kui võttepaikades. Uutest tegelastest on juba ekraanil Steni ja Marina tütreke Karola (Karola Suviste) ning Steni austajanna Angelika (Kaili Viidas). Kaisa ja Maarja astuvad vaataja ette lähinädalatel, värskendades põnevat kodumaist suhtedraamat veelgi.

“Kodu keset linna” on TV3 eetris argipäeviti kell 19.30.